Mijn ervaring met Borrelsteeg. 

Vroeger kocht ik altijd de likeurextracten van van Rein uit Valthermont. Dit was in het begin nog in de tijd dat er geen internet was. 

Deze mensen zijn er , op een gegeven moment mee gestopt. Waarschijnlijk met pensioen gegaan, maar wel heel jammer omdat deze extracten bijzonder goed en smaakvol waren. Ongeveer een half jaar geleden nog eens gezocht op internet omdat ik het er met iemand over had, en dat er nergens extracten te koop zijn met dezelfde kwaliteit. Na wat zoekwerk kwam ik er achter dat de receptuur van van Rein nu bij Borrelsteeg verkocht wordt. De eerste keer voorzichtig een paar flesjes besteld.  Zeer tevreden, ja dit zijn dezelfde goede smaken zoals bij van Rein. Wat ik zelfs een verbetering vind is dat het nu in glazen flesjes wordt geleverd in plaats van de plastic flesjes van van Rein.

Alles wordt zeer goed en degelijk verpakt, en de levering is zeer snel.

Met vriendelijke groeten, R. v. Lint.

Categorieën: Geen categorie

Borrelsteeg

Leeftijdsverificatie

Bevestig hieronder dat je 18 jaar of ouder bent.

of

Borrelsteeg